U bent hier

Over Reizen De Globetrotter

Het Globetrotter team staan steeds tot uw dienst!

Bij Reizen De Globetrotter zit u goed!

Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw vakantie. Reizen De Globetrotter kan rekenen op jarenlange ervaring en know-how in de toeristische sector. Dankzij ons hoog opgeleid personeel en voortdurende bijscholing, kunnen wij u steeds de beste service bieden. 

Naast ons eigen aanbod op maat gemaakte reizen kan u bij ons terecht voor het boeken van uw vakantie via uw favoriete touroperator. Als reisbureau boeken wij reizen voor Pegase, TUI, Rui Hotels, Vip Selection, Gallia, Anders dan Anders, Caractere, 7-Plus, Transeurope, MSC Cruises & Costa Cruise.

Kwaliteitsreizen op maat tegen de juiste prijs

Het slagen van uw vakantie hangt af van veel factoren. Eén voor één zijn ze belangrijk: de reisleiding, het hotel, de chauffeur en de maaltijden. Reizen De Globetrotter streeft ernaar prijs/kwaliteit waardig te zijn.

Meer over onze op maat gemaakte reizen

Onze luxe autocars

Dat autocars geëvolueerd zijn weet iedereen. Daarom investeert De Globetrotter in nieuwe autocars met doordachte nieuwigheden. Het comfort en de veiligheid van de reiziger staan op de eerste plaats. Hierdoor geniet u van "Comfort Class". Reizen moet niet alleen gezellig en boeiend zijn maar bovendien ook ontspannend.

Meer info over onze autocars vindt u hier.