Contacteer ons met met je vragen of voor een afspraak via het contactformulier of via de telefoon 09/386.12.97.

U bent hier

Op maat gemaakte reizen

Een gevarieerd aanbod

Wandel- en fietsvakanties

Ook dit jaar bieden we actieve vakanties aan. Dit zijn geen wedstrijden maar zorgvuldig doordachte tochten onder leiding van ervaren vakmensen. We verliezen tijdens de ontspannende activiteiten de streek niet uit het oog en genieten van lokale specialiteiten.  Wil je liever een iets minder actieve vakantie? ook dat kan. Iedereen is vrij om wel of niet deel te nemen aan de activiteiten en heerlijk te genieten van de omgeving.

Minitrips

We beiden je een aantal korte trips waarbij je een stevige eerste indruk geven van de regio. We zorgen voor een gevarieerd programma met bezoeken, degustaties en gastronomie. Is je interesse gewekt? Doe het later nog eens over en neem je tijd om er dieper op in te gaan.

Vliegreizen/verblijfsvakanties

Teken je hierop in, dan bereik jeje bestemming op dag 1 of 2. we organiseren zorgvuldig uitgekozen en voorbereide uitstappen waaraan je vrijblijvend kan deelnemen. Bij de meerste reizen zorgen we voor een begeleider ter plaatse of van bij je vertrek in Deinze.


Citytrips

Wil je een stad beter leren kennen en ondertussen genieten van een glaasje wijn, gaan winkelen of een musical bijwonen? Dan is een citytrip een iedeale oplossing.  Reizen De Globetrotter selecteerde een aantal trips naar culturele steden.  We bezichtigen er de belangrijkste bezienswaardigheden, wandelen door het oude stadsgedeelte of flaneren over een elegante boulevard . Bij onze citytrips is alles mogelijk.

Rondreizen

Reizen De Globetrotter is al jaren specialist in rondreizen. Enkeleingrediënten van onze succesreizen? Kunst en cultuur, het prachtige natuurschoon, culinaire genoegens, het bruisende leven of mogelijkheid tot shopping.  We genieten van wonderlijke en fascinerende gebieden. 

Reisleid(st)ers

Onze reisleid(st)ers zorgen altijd voor een deskundige uitleg en geven je nuttige tips over de bezienswaardigheden.  Ook voor specifieke vragen kan u bij hen terecht. Ze helpen je met veel plezier verder en zorgen nauwgezet voor het welslagen van jou vakantie.  

Extra reisleid(st)ers

Op sommige bestemmingen zorgt De Globetrotter voor gespecialiseerde, plaatselijke gidsen die je nog meer uitleg geven. We proberen zoveel mogelijk nederlandstalige gidsen in te schakelen.

Audio Guide systeem - NIEUW!

Bij sommige reizen maken we gebruik van een audioguide-systeem. Hierdoor kan je ongestoord foto’s maken en verlies je geen uitleg over de bezienswaardigheden. Zeker een meerwaarde.

Prijzen:

Het slagen van je vakantie hangt af van veel factoren; de reisleiding, het hotel, de chauffeur en de maaltijden... ze zijn allemaal belengrijk. Reizen De Globetrotter streeft altijd naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Dit bepaalt de prijs:

  • inhoud van het programma;
  • de (ligging van de ) hotels;
  • Inkomgelden wel og niet inbegrepent;
  • Feestelijke menu’s of 3 gangen menu’s;
  •  drank wel of niet inbegrepen.

Extra kortingen:

Bij sommige reizen kan je extra korting krijgen, bvb als je het actief pakket niet neemt. Wij stellen ons altijd in de plaats van onze reizigers en proberen zoveel mogelijk aan je wensen te voldoen. Er zijn veel mogelijkheden. Vraag ons ernaar en we zoeken samen naar je ideale vakantie.

Medicatie

We raden je aan om een lijstje te maken met je dagelijkse medicijnen. Bewaar dit in een gesloten omslag en hou die bij jou. Gebeurt er iets op reis , dan kunnen we alle info terugvinden die nodig is voor een behandeling. We openen de omslag alleen bij hoogdringendheid. Zorg ook voor een reserve van je medicijnen. www.gezondheidspas.be

Facebook

Je vindt Reizen De Globetrotter terug op Facebook. Like ons en geniet mee van alle nieuwtjes en foto's van onze reizen. Of post zelf je reiservaringen en laat je familie en vrienden mee genietne van de mooie momenten op reis.

Garantiefonds

Reizen De Globetrotter is lid van het Garantiefonds dat je beschermt tegen financieel onvermogen. Hierdoor vertrek je met een gerust gemoed op vakantie.

Krijg je jou documenten liever per mail?  Geef ons je e-mailadres en we sturen ze meteen door.

Onze belangrijkste troeven

  • Gratis gebruik van onze afgesloten en overdekte garage
  • Online boeken van reizen
  • Luxe autocars uitgerust met alle gemaksvoorzieningen.
  • Nederlandstalige reisbegeleiding.

Adres van onze overdekte garage

Cl. Dosschestraat 50,
B-9800 DEINZE

NOODNUMMER BIJ PECH
09 386 57 15

Algemene contactinformatie

De Globetrotter
Tolpoortstraat 34,
B-9800 DEINZE

09/386.12.97
mail ons

Openingsuren

facebook