U bent hier

Alle getuigenissen

5

Opnieuw een zeer geslaagde reis ,naar het schitterende Lago Maggiore, omgeven door hoge bergtoppen en bergdorpjes. Stijlvol klassehotel, met vele faciliteiten, oa. zeer groot zwembad met tuin, goede keuken én ideaal gelegen  vlak bij de Borromeïsche eilandjes, en centrum van Stresa. Mooi programma met uitstappen naar grootstad Milaan en de indrukwekkende Dom,  de chamante Borromeo-eilanden,  Lago d'Orta en San Giulio,  panoramische trein,. Een prima gids en chauffeur  maken dit alles tot een echte aanrader.

Xavier tavernier
4

Wij geven onze IJsland reis een 9 op 10 , het was een waar genoegen om met De Globetrotter op reis te gaan en het is zeker voor herhaling vatbaar!
Lees hier onze volledige ervaring

Mia en Frans Yperman
4

Dank voor de prachtige reis naar Sint-Petersburg en Moskou en de perfecte organisatie . Mijn vriendin en ik hebben een mooie week gehad. Marc bedankt voor de goede zorgen en de onberispelijke leiding. We hebben er van genoten.

 

Monika Neys en Maria Stevens
5

Prima georganiseerde reis naar St-Petersburg en Moskou. Veel activiteiten en bezoeken binnen kort tijdsbestek dankzij goede planning vooraf. Alle belangrijke troeven van de steden konden we daardoor bezoeken onder begeleiding van onze Nederlandstalige gids en onze toffe begeleider Marc. Voor herhaling vatbaar. De toffe groep maakte het mogelijk dat alles in een positieve sfeer verliep.
Wat vond je minder goed aan je ervaring met de Globetrotter? Wij vonden geen minpunten aan deze prachtige reis.

Christiaan, Kathelyne en Hilde
5

Op onze reis naar Ijsland hadden we onvergetelijke landschappen, foto's met walvissen, zeehonden en papegaaiduikers, picknicken in een betoverend decor, een fantastische gids, een gezellige groep, een uitstekende organisatie en lekker eten... Ik kan gerust nog een tijdje doorgaan met superlatieven over de rondreis in IJsland, maar eigenlijk moet je het gewoon gezien hebben!

 

Debeuf Nincy
5

Met De Globetrotter naar Portugal gereisd van 18 tot 25 juni 2017. Dit was mijn 2de trip met deze reisorganisator en het was opnieuw helemaal in orde! Een zeer puike organisatie van de eerste tot de laatste minuut. Hartelijk dank aan onze reisbegeleider Marc voor de attente aanwezigheid tijdens de reis, voor de alertheid waarmee kleine probleempjes in het hotel onmiddellijk werden opgelost... Een reisorganisatie waarbij je als reiziger omringd wordt met alle goede zorgen en dit tegen een zeer schappelijke prijs! Voor herhaling vatbaar!

 

Anniek Walraed
5

Een rondreis door Ijsland stond al een paar jaar op onze 'bucketlist' en na onze excellente ervaringen vier jaar geleden met de Globetrotter door Noorwegen naar de Noordkaap, en dan via Lapland, Finland, Zweden en Denemarken terug naar huis hebben we geen moment geaarzeld bij het aanbod.Het werd opnieuw een reis om blijvend van te dromen. Onze herinneringen in de vorm van foto's op facebook bv geven een fractie weer van een niet te beschrijven ervaring.Uitstekend georganiseerd, nederlandstalige gids, comfortabele hotels zonder overbodige luxe en heel fijne keuken maar dat is een onverwachte eigenschap van de nakomelingen van de Vikingers :-) Last but no least: zowel de begeleider van de Globetrotter (Marc) als de gids hadden voortdurend oog voor iedereen en lieten niemand in de steek: een beetje ziek of een trage wandelaar - alles werd correct afgehandeld zonder dat het reisschema in gevaar kwam. Wat vond je minder goed aan je ervaring met de Globetrotter? Ik heb er lang over nagedacht maar ik vind er geen ;-)

Deleu Walter en Veerle Broeckaert
4

27 jaar terug gingen we voor het eerst met jullie op reis ... lang verhaal. Door gezondheidsredenen van ons beiden terug eens proberen om met de bus op reis te gaan. Eind vorig jaar 5 dagen dus op stap geweest met De Globetrotter naar Wilder Kaiser.We genoten met volle teugen van de reis en uitstappen naar o.a. Tegnersee, Kufstein, Chiemsee, Innsbruck...ende fakkeltocht. De jongere als de oudere generatie konden goed met elkaar opschieten. De bubbels smaakten toen we in de sneeuw stonden. We houden er zelfs vrienden aan over door onze hobby "geocaching". Onze buschauffeur was er trouwens ook weg van, TOF. In 2017 is de volgende reis Noorwegen.

William Vergucht
5

De wandelvakantie in Willingen was fantastisch: prachtige streek, prima gids, top chauffeur, uitstekend hotel en zeer fijne groep.
We kijken al uit naar onze volgende Globetrotter reis!

Debeuf Nincy
4

Alles werd tot in de puntjes geregeld, een reis uit de boekskes! De reis werd begeleid door een super gids en chauffeur. Kortom, wij zijn super tevreden.

Nancy Claeys en Tatiana Simoens

Pagina's